Тарт с домати и моцарела
Лора и Стоян
400 г брашно 180 мл пастис (перно) 1 с. л. свинска мас 1 с. л. краве масло 1 с. л. захар 1 щипка сол олио за пържене | за плънката: 500 г сочни фурми 1 с. л. вода от портокалов цвят 1 с. л. пастис 1 шипка карамфил кората от 1 портокал |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...