Запечен боб с пълнени сухи чушки
Лора и Стоян
![]() |
2 пъстърви брашно за овалване на рибата 1/2 ч. ч. зехтин или оило 2 с. л. коняк | за соса: отцедената мазнина от рибата 2 ч. ч. бяло вино 2 ч. л. коняк 2 ч. л. доматено пюре 1 щипка настъргано индийско орехче 1 глава лук (настъргана) 2-3 скилидки чесън (ситно нарязани) 1/2 ч. ч. вода сол на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.08.2016 Много вкусно
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2014 По-добро е на вкус от скумрията и определно си струва да се опита. Любимо ястие на нашето семейство!
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...