Пъстърва с пикантна глазура

Източник: Бон Апети
Дата: 11.08.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 пъстърви
олио за намазване
1 люта чушка
1/2 червена чушка
2 стръка лук
2 скилидки чесън
2 резена джинджифил
2 с. л. соев сос
1-2 с. л. олио
1-2 щипки захар
кората от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
Пъстърва с пикантна глазура
Рибите се филетират и филетата се нареждат в предварително намазнена с олио тава.
2
Пъстърва с пикантна глазура 2
Лютата чушка се почиства от семето и се нарязва наситно заедно с червената чушка, пресния лук и джинджифила. Лимоновата кора се настъргва. Добавят се скилидките чесън, соевият сос, олиото и захарта и се смила.
3
Пъстърва с пикантна глазура 3
Добавят се скилидките чесън, соевият сос, олиото и захарта и се смила.
4
Пъстърва с пикантна глазура 4
Филетата риба се намазват с готовата паста.
5
Пъстърва с пикантна глазура 5
Пече се 10-15 минути в предварително сгорещена на 180-200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: