Пъстърва с пикантна глазура

Дата: 11.08.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 пъстърви
1-2 щипки захар
1-2 с. л. олио
2 с. л. соев сос
2 резена джинджифил
2 скилидки чесън
2 стръка лук
1/2 червена чушка
1 люта чушка
олио за намазване
кората от 1 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Пъстърва с пикантна глазураРибите се филетират и филетата се нареждат в предварително намазнена с олио тава.
2
Пъстърва с пикантна глазура 2Лютата чушка се почиства от семето и се нарязва наситно заедно с червената чушка, пресния лук и джинджифила. Лимоновата кора се настъргва. Добавят се скилидките чесън, соевият сос, олиото и захарта и се смила.
3
Пъстърва с пикантна глазура 3Добавят се скилидките чесън, соевият сос, олиото и захарта и се смила.
4
Пъстърва с пикантна глазура 4Филетата риба се намазват с готовата паста.
5
Пъстърва с пикантна глазура 5Пече се 10-15 минути в предварително сгорещена на 180-200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


273 ДУШИ ОНЛАЙН
Сабие Джамбазка се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Тутманик
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта