Речни скариди в сос от тамаринд
Лора и Стоян
![]() |
2 бр. патешки гърди 1 с. л. захар 1-2 с. л. зехтин 10 г масло 1 обелена круша 1 тиквичка 2 розички броколи 10 топчета от морков и целина 50 мл вино "Порто" 50 г червено цвекло черен пипер и сол на вкус 20 мл вино "Порто" 100 мл сос "Демиглас" 10 г масло 10 г стерилизиран трюфел 10 г черен трюфел 50 г патешки дроб запържени кори от тиквички и патладжан за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...