Дробчета "Сивата писана"
Лора и Стоян
![]() |
1 пуйка (3 кг) 100 г сланина 2 кг кисело зеле 3-4 ч. л. червен пипер 3-4 дафинови листа 1 глава лук 300-400 г ориз 1 ч. л. сол черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2016 Бях забравила да кача снимката! Стна за страхотна за първи път правя такова ястие! И ще правя за следващите празници!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2015 Сложиха да се пече след няколко часа ще видим резултата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 Направих печена пуйка за деня на благодарността, стана много добре,но не сложих кисело зеле,още е рано за него. Аз я пекох на 110 гр цялата нощ.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...