Мусака с кисело зеле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2018 Получи се добре, но внимавайте със солта. Според мен лъжичка и половина е много. Аз сложих една и пак ми е една идея по-соленичко. Иначе бърза, лесна и вкусна рецепта.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...