Печена тиква с компот от сини сливи и орехи

Дата: 03.01.2016
Източник: Gergana Rqdkova
ТИТЛА: Чирак
Печена тиква с компот от сини сливи и орехи
 
Необходими продукти:
1 кг тиква „Цигулка“
1 компот от сини сливи
50-100 г захар
150 мл вода
100 г орехи
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквата се почиства и се нарязва на парчета, които се нареждат в тава и се заливат с компота.
2
Доливат се 150 мл вода.
3
Тиквата се поръсва със захар и се пече до готовност в предварително загрята фурна.
4
10 минути преди да извадите тиквата от фурната, я поръсвате с натрошените орехи.

Бон Апети!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта