Орехови топчета с шоколад "Блек хилс"
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2015 Чудесна рецепта! С някои промени като сложих съвсем малко ванилия, за да се запази основно вкуса на тиквата. Също така сложих половин доза захар+2 с.л. сироп от Агава, предполагам че може да се направи и изцяло без захар. Допълнително прибавих сусам в заливката и се получи много добре! Поздрави
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 чудна бабина рецепта :)
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...