Орехови топчета с шоколад "Блек хилс"
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2015 Чудесна рецепта! С някои промени като сложих съвсем малко ванилия, за да се запази основно вкуса на тиквата. Също така сложих половин доза захар+2 с.л. сироп от Агава, предполагам че може да се направи и изцяло без захар. Допълнително прибавих сусам в заливката и се получи много добре! Поздрави
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 чудна бабина рецепта :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...