Печени картофи със сьомга и херинга

Дата: 22.12.2019
Източник: VICI
ТИТЛА: Експериментатор
 
Необходими продукти:
200 г традиционна херинга с хиламайска сол
100 г пушена нарязана сьомга с хималайска сол
2 средно големи картофа
2 средно големи сладки картофа
1 с.л. зехтин
1 пакетче сирене „Крема“
каперси на вкус
мариновани гъби на вкус
копър на вкус
сол и пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете картофите на резенчета с дебелина 1 см, овкусете ги със зехтин, сол и пипер. Печете и двата вида картофи във фурната на 210 градуса за 15-ина минути.
2
След като ги извадите от фулната, сложете отгоре сиренето „Крема“.
3
На обикновените картофи добавете херинга, каперси и копър.
4
На сладките картофи добавете сьомга, гъби и копър. Добър апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта