Печени картофи със сьомга и херинга

Дата: 22.12.2019
Източник: VICI
ТИТЛА: Експериментатор
 
Необходими продукти:
200 г традиционна херинга с хиламайска сол
100 г пушена нарязана сьомга с хималайска сол
2 средно големи картофа
2 средно големи сладки картофа
1 с.л. зехтин
1 пакетче сирене „Крема“
каперси на вкус
мариновани гъби на вкус
копър на вкус
сол и пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете картофите на резенчета с дебелина 1 см, овкусете ги със зехтин, сол и пипер. Печете и двата вида картофи във фурната на 210 градуса за 15-ина минути.
2
След като ги извадите от фулната, сложете отгоре сиренето „Крема“.
3
На обикновените картофи добавете херинга, каперси и копър.
4
На сладките картофи добавете сьомга, гъби и копър. Добър апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта