Спагети от тиквички
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Провансалската подправка прави вкуса на месото по-различен от традиционния вкус на печено агне. На мен много ми допадна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Имах плешка и използвах само подправките.Пекох 3 часа с фолио,добавих ориз и пекох още 45 мин.Стана разкошно.Дори децата го харесаха,макар че те не обичат агнешко.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2016 Вкусно :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...