Спагети от тиквички
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Провансалската подправка прави вкуса на месото по-различен от традиционния вкус на печено агне. На мен много ми допадна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Имах плешка и използвах само подправките.Пекох 3 часа с фолио,добавих ориз и пекох още 45 мин.Стана разкошно.Дори децата го харесаха,макар че те не обичат агнешко.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.04.2016 Вкусно :)
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...