Свинско с картофи, ябълка и лук
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2018 Получи се добре и за моя изненада много крехко, направо костите се отделяха. Но загоря отгоре дори при печене 1час и 30мин. Следващия път ще пробвам 1час и 10-15мин.
|
Може би вече сте научили, че новата детска кулинарна книга на „Бон Апети“ и Kaufland...
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....