Печено пиле с розмарин и лимон

Дата: 27.05.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Печено пиле с розмарин и лимон
 
Необходими продукти:
1 пиле
2 стръка розмарин
4 с. л. зехтин
1 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилето се измива и се натрива отвътре със сол и черен пипер.
2
Слагат се 1 стрък розмарин и нарязаният лимон. Отгоре се поръсва със сол, черен пипер и розмарин и се намазва със зехтин.
3
В тава за печене се сипват 1-2 с. л. зехтин и пилето се пече 1 час в предварително загрята на 200 градуса фурна, като на всеки 15 минути се полива със сок, който се е получил при печенето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Брауни
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Класическо тирамису
Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта