Пиле с пармезан

Ароматно и хрупкаво пиле
Източник: Пламена
ТИТЛА: Чирак
Дата: 27.05.2015
Пиле с пармезан
 
Необходими продукти:
5 средно големи пилешки филета
бекон
1 глава кромид лук
сирене „Пармезан“
кашкавал
сметана
сол и черен пипер на вкус

за панировката:
галета
корнфлейкс
яйца


Начин на приготвяне:
1
Първо ще започнем с приготвянето на соса, като запържим нарязания кромид лук и бекона. Заливаме със сметаната. Добавяме настъргания пармезан и кашкавал, и овкусяваме със сол и черен пипер. Готви се, до получаване на желаната гъстота.
2
За да панирате филенцата си пригответе в суха чиния натрошен корнфлейкс, галета и настърган пармезан.
3
Овалваме филетата в сместа, а после в разбити яйца и така - два пъти. След това ги пържим в сгорещено олио.
4
Аранжираме пилешките филета в красива чиния и ги поливаме с вкусен сметанов сос.

Добър апетит!

Съвет:
За още по-богат вкус запечете нарязани натънко парченца бекон и ги натрошете върху филето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


124 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: