Салата от пресен лук с цедено мляко и сирене
Лора и Стоян
200 г сирене сокът от 1/2 лимон 3-4 щипки сух кориандър 1/2 ч. л. сол 1/2 ч. л. скълцан джинджифил 1 ч. л. захар 2 с. л. олио 1 филе аншоа 1 манго 2 краставици 10-12 бр. листа маруля сушени люти чушки на вкус (лют червен пипер) |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...