Шаран паприкаш
Лора и Стоян
500-600 г пилешки гърди 50 г смлени бадеми 1/2 буркан стерилизирани домати 2 с. л. заквасена сметана 1/4 ч. л. кимион 1 щипка индийско орехче лют пипер и сол на вкус | за маринатата: сокът от 1/2 лимон 5-6 с. л. кисело мляко 1/2 ч. л. смлян кориандър 1 ч. л. кимион 1/2 ч. л. сух джинджифил 1/2 ч. л. сол 1 щипка индийско орехче черен пипер на вкус | за ароматната смес: 3 скилидки чесън 2 глави лук 1/2 чушка 7 с. л. олио 1 ч. л. настърган пресен джинджифил 1/2 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...