Запечено картофено пюре с праз и бекон
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2014 Много сполучлива рецепта. За съжаление аз нямах пресен естрагон и ги замених с магданоз, който сложих накрая. Иначе вкусовете са много балансирани, определено съм доволна и ще приготвям това ястие и друг път.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2014 Изглежда апетитно
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...