Пилешка чорба с борш

Източник: Бон Апети
Дата: 25.05.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/2 кг пилешко месо с кости
1 с. л. доматено пюре
2 стръка девесил
1 морков
2 картофа
2 глави лук
50 мл борш (зелева чорба)
50 г корен от целина
100 г пащърнак
100 г пилешки дреболии
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Пилешка чорба с борш
Пилешкото месо се слага в тенджера с вряща подсолена вода и се вари около 20-30 минути.
2
Пилешка чорба с борш 2
Лукът и морковът се почистват и се нарязват на малки парчета.
3
Пилешка чорба с борш 3
Картофите, целината и пащърнакът се нарязват на кубчета.
4
Пилешка чорба с борш 4
Зеленчуците се сипват при месото и се варят 20 минути.
5
Пилешка чорба с борш 5
След това се налива боршът и се прибавя доматеното пюре.
6
Пилешка чорба с борш 6
Стръковете девесил се нарязват наситно.
7
Пилешка чорба с борш 7
Около 5 минути преди да се оттегли от котлона, чорбата се подправя с девесила.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: