Крем супа от праз със зрял фасул и крутони с чушки
Лора и Стоян
250 г сварено шкембе 2 с. л. брашно 1/2 ч. л. смлян джинджифил 1 ч. л. майоран 1 кубче телешки бульон 1 морков 20 г масло 50 г целина 50 г бекон 60-80 г лук 1-2 с. л. олио |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...