Класически италиански кюфтенца
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2016 божествено се получи след,като промених малко рецептата.
вместо картофи направих отделно лимонов ориз за гарнитура,а бутчетата пекох на силна фурна час и половина :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 06.02.2016 Получи се вкусно ястие, но времето за готвене е наистина много. Не знам дали бих го повторила скоро.
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...