Рибни тефтели със сос „Аврора“
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 04.01.2017 Днес гледах предаването и резултата е за вечеря заешки дробчета по тази рецепта.Те са по-плътни от пилешките и е достатъчно просто да се изпържат ,за да са вкусни,но като се добави и карамелизирания лук и този вкусен маслено-винен сос се получава фантазия.Уникално вкусни се получиха.Благодаря за страхотната рецепта!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...