Суфле с аспержи

Източник: Бон Апети
Дата: 12.03.2010
Суфле с аспержи
 
Необходими продукти:
400 г аспержи (мариновани)
1 ч. ч. прясно мляко
3 с. л. брашно
2 яйца
1 щипка бакпулвер
червен пипер за поръсване
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Към брашното постепенно се налива млякото при непрекъснато бъркане до получаване на хомогенна смес.
2
Отделят се жълтъците и се разбъркват с млечно-брашнената смес.
3
Аспержите се измиват и се режат по диагонал на парчета по 1 см. Прибавят се към сместа заедно с бакпулвера и се разбърква.
4
Белтъците се разбиват на сняг и се слагат при останалите продукти. След като се овкуси с подправките, получената смес се сипва до половината в намаслени купички и се пекат във фурна до готовност, без да се отваря по време на печенето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


118 ДУШИ ОНЛАЙН
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: