Запеканка с броколи, спанак и още нещо
Лора и Стоян
600 г пилешки гърди 100 г еленски бут (хамон, прошуто, бекон) 200 г кафява леща 150 г манатарки (замразени, на кубчета) 4 скилидки чесън 2 моркова 2 стръка стеблена целина 1 стрък праз 3 стръка мащерка 1 дафинов лист 4 с. л. зехтин 1–2 с. л. олио с трюфели (+ за поднасяне) сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...