Пилешки пържоли с мисо

Дата: 11.02.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 пилешки пържоли от бут без кожа
4 с. л. паста „Мисо“
3 с. л. светъл соев сос
6 с. л. оризово вино „Мирин“
1 ч. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки пържоли с мисоПастата „Мисо“ се смесва с виното, соевия сос и захарта, и се разбърква добре.
2
Пилешки пържоли с мисо 2Пилешките пържоли се заливат с тази смес и се оставят в хладилник, да се мариноват – най-добре за една нощ.
3
Пилешки пържоли с мисо 3Слагат се в тава с незалепващо покритие и се пекат в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор за около 15 минути от едната страна.
4
Пилешки пържоли с мисо 4След това се обръщат и се допичат и от другата страна за още 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта