Пилешките гърди се нарязват на кубчета, след което се поръсват с 1 ч. л. сол, 1 ч. л. куркума, 1/2 червен пипер, черен пипер, 2 щипки канела, бял пипер, изронена прясна мащерка, 1 ч. л. джинджифил и 1-2 с. л. зехтин. Оставят се да престоят в марината.
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...