Патешки бутчета със сини сливи и порто
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2017 Точно попадение!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2017 Много ми хареса! Замених заквасената сметана с обикновена смесена с крем сирене. Следващ път ще пробвам да добавя и гъби.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2017 страхотна рецепта,стана много вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 Ето и моето Пилешко бяло месо с патладжан и паниран карфиол в добавка. Мисля, че вкусово добре се допълват, а и така порцията се получава завършена. :)
Бон апети!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2016 Мда, този път познах - наистина се получава с тиквички, това ястие е ужасно вкусно :), това, което промених също беше, че добавих масло към зехтина, тъй като нямах много и мога да кажа, че стана супер; препоръчвам накрая да се изцеди малко лимонов сок и бонапети!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...