Пияни моркови

Дата: 26.07.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг моркови
3 скилидки чесън
200 мл тъмна бира
50 мл зехтин
2 с. л. балсамов оцет
1 с. л. кимион на зърна
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пияни морковиМорковите се белят и се режат надве.
2
Пияни моркови 2Кимионът се счуква в хаванче и се смесва с накълцания чесън, зехтина, оцета и бирата.
3
Пияни моркови 3Морковите се слагат в тава, овкусяват се със сол и черен пипер, заливат се с дресинга.
4
Пияни моркови 4Пекат се в загрята на 190 градуса фурна, с вентилатор, до готовност – около 45 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.08.2017
Получиха се страхотни "пияни моркови" :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Джулия Митева се регистрира в сайта.
Ирина сготви Лазаня
Кали Сотирова се регистрира в сайта.
Asen Zhivkov се регистрира в сайта.
Дидка се регистрира в сайта.
lorreta_28 се регистрира в сайта.
Nadejda Angelova публикува рецептата Катми
Teodora Mladenova се регистрира в сайта.
Stefani Ruseva се регистрира в сайта.
Denislava Karaminkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта