Предястие с нахут
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2018 Страхотно, н наистина доста солено. Следващия път няма да слагам допълнително сол и ще намаля количеството на соевия сос. Иначе като вкус ми хареса много! Сервирах го към пържена риба - комбинацията се получи доста добре, напомняше ми на японски ресторант...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2018 Много солено за вкусът ми
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...