Бакла от Санторини
Лора и Стоян
![]() |
300 г телешко бон филе 200 г кашкавал 150 мл сладко червено вино 3-5 стръка магданоз 6-7 с. л. зехтин 1 с. л. кетчуп риган, сол и бял пипер на вкус брашно за паниране |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...