Палачинкова солена торта
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 Бих добавила и парче бекон - бон филето е доста постно на мазнина и месото става много сухо - особено на скара. Трябва да се запича много за кратко, да не прегори. Добър апетит!:)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Страхотно е!Аз го правя като смесвам с пилешко и телешко филе.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...