Оризов десерт с ягоди
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2021 Здравейте, Кори. Относно рикотата – прилича много на извара, но нека изварата е пълномаслена, като крем, а не суха. Може да смесите извара със сметана (заквасена или течна) за да получите нужната консистенция.
Маскарпонето е добър вариант, да. Кондензирано място има във всички магазини, които изброявате, попитайте къде да го намерите. В тези магазини има и рикота също. За кокосовата сметана – пишете за коя рецепта става въпрос, защото няма универсален заместител. Поздрави от нас!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2021 Здравейте, с какво да заменя рикотата. Не съм от София, обиколих днес всички големи вериги в града и не намерих рикота. Харесах и други торти пролетни с плодове, също в състава им има рикота. С какво може да се замени, същия проблем с кондензираното мляко. Нито Лидл, нито Кауфланд, дори и в Метро не намирам. Може ли като публикувате рецепти да пишете с някой друг продукт , който да се замени даден продукт. Може ли рикотата с маскарпоне да се замени. Кондензираното мляко с какво, кокосовата сметана от рецептата за кокосовата торта с какво. Въпросите са и към други рецепти за торти, не само за тази.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2018 Стана страхотна. Кремът е много интересен. Аз използвах сезонни плодове :)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2017 Кремът нещо не ми се получи и затова го замених със сметана, но като цяло беше превъзходна. Плодова пита с банани,киви и мандарини. Разкош!!!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2015 Кремът нещо не ми се получи, беше много течен... Но като цяло беше мн вкусно :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...