Пъстърва със сос „Морне“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2021 С тази рецепта месото се сготви прекрасно, но подправките ми дойдоха в повече. Семената от копър бяха единственото, което усещам. Не бих готвила повече с тях или поне не в такава доза. Дори розмаринът, който е силен като цяло, не се усети след приготвянето. Бих си го направила отново, но с други аромати.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 и използвайте пресен розмарин сухия е много силен и отблъсква
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2016 направих я от гърдите и стана също толкова блестяща
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 19.10.2015 Вече е в любими!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 12.10.2015 Страхотна рецепта!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...