Пъстърва със сос „Морне“
Лора и Стоян
3 кг свинска плешка с кожа (без кост) 50 мл зехтин „Екстра върджин“ | за ароматната сол: 2 с. л. сол 2 с. л. семена от копър 4 стръка розмарин 1 стрък салвия 1 ч. л. черен пипер 5 скилидки чесън кората от 1 лимон |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 и използвайте пресен розмарин сухия е много силен и отблъсква
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2016 направих я от гърдите и стана също толкова блестяща
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Вече е в любими!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 Страхотна рецепта!
| ![]() |
В 10-и брой на BILLA Кулинариум се готвим за празник. Най-светлият от християнските – Великден. Възкресение...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
Пролетта идва, облечена в нежни цветове и вълнуващи тонове на зеленото с новия брой на...
„Катрин-Ко” ЕООД – гр. Раковски е бързоразвиваща се производствено-търговска компания с изцяло частен капитал и...
Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се...