Лимоново руло с бял шоколад
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Петко, от въпроса ти не става ясно, кой от продуктите в рецептата би искал да замениш с кокосово мляко? В случай, че искаш да замениш кокосовото масло в тестото с кокосово мляко – няма да се получи.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Да, Катя, кокосовото масло е подходящо за термична обработка.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2016 Получи се един прекрасен лек и ароматен десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2016 здравейте, може ли да се използва кокосово мляко?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2016 Здравейте,
Относно кокосовото масло дали е подходящо за термична обработка?
Благодаря.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...