Салата с булгур и тиквички
Лора и Стоян
![]() |
1 бр. пилешки гърди с кокал 1 ч. л. риган 1 ч. л. босилек 1 с. л. кисело мляко 2 с. л. лимонов сок 1 скилидка чесън 1 яйце 200 г олио 2 с. л. лимонов сок 2 с. л. соев сос 1 ч. ч. замразен грах 1 червена чушка 300 г броколи 500 г макарони 1/2 ч. л. червен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...