Габровска топеница

Източник: Бон Апети
Дата: 18.03.2002
Габровска топеница
 
Необходими продукти:
4-5 печени чушки
2 домата
2 яйца
200 г сирене
1 скилидка чесън
1 с. л. оцет
5 стръка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Габровска топеница
Доматите и чушките се нарязват на много малки кубчета.
2
Габровска топеница 2
Яйцата се сваряват, обелват се и се нарязват надребно. Чесънът се счуква и се размесва с оцет.
3
Габровска топеница 3
Всички продукти се поставят в купа, отгоре се натрошава сиренето и се разбърква. Поръсва се със ситно нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.01.2014
Много ми хареса!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: