Картофена мусака с просо
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2016 Вкусно! Ще ги правя отново и отново. :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2016 Много интересна рецепта, много бавно става и пада голямо мацане, но резултатът е доста интересен. За съжаление не докарах ньоките на вид, затова не мога да споделя и снимка :) Лично аз, следващия път бих приготвила хапките с 1/3 от продуктите, защото цялата доза излиза огромна и би могла да задоволи компания от - 10-15 души. Моят съвет е да сложите на ньоките малко, съвсем малко, зехтин, защото иначе после зехтинът потича от хапките :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...