Предястие от ньоки, домати и маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 31.01.2023 Понеже нямам форми за тарталети направих един голям тарт. За синьо сирене сложих горгонзола, не сложих естрагон, а малко мащерка. Не натисках във фурната тестото със сол или боб, просто добре го надупчих с вилица и беше ок. Стана вкусно, бих повторила.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2015 Вместо морска сол и хартия аз ползвам бял,стар фасул,като правя тарта и после си го съхранявам в буркан.
|
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...