Предястие от ньоки, домати и маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2023 Понеже нямам форми за тарталети направих един голям тарт. За синьо сирене сложих горгонзола, не сложих естрагон, а малко мащерка. Не натисках във фурната тестото със сол или боб, просто добре го надупчих с вилица и беше ок. Стана вкусно, бих повторила.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2015 Вместо морска сол и хартия аз ползвам бял,стар фасул,като правя тарта и после си го съхранявам в буркан.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...