Спагети с пармезан и орехи

Дата: 21.12.2015
Източник: Alexandrova
ТИТЛА: Експериментатор
Спагети с пармезан и орехи
 
Необходими продукти:
100 г спагети
60 г сирене „Пармезан“
50 г топено сирене
30 г смлени орехи
2 яйца
100 мл прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
В дълбок съд сваряваме спагетите до степен „ал денте“ и ги оставяме настрана.

2
В дълбок тиган сипваме млякото и орехите.
3
Подправяме със сол и черен пипер на вкус и бъркаме, докато сместа започне леко да ври.
4
Добавяме топеното сирене и бъркаме, докато се разтвори.
5
Прибавяме пармезана и разбъркваме много добре, до хомогенизиране.

6
Отцеждаме спагетите и ги слагаме в тигана.
7
Добавяме 1-2 с. л. от водата от варенето на спагетите и разбъркваме.
8
В купичка разбиваме яйцата (със стайна температура). Добавяме ги бавно, като разбъркваме и спагетите са готови.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.02.2016
ще го пробвам довечера
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта