Содени питки с мас и кисело мляко
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2022 Здравейте, Златослав! Освен тези 50 мл, в стъпка 2 се наливат още 120 мл топла вода. Поздрави от нас, радваме се, че ви се получава този страхотен хляб.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2022 Здравейте,този хляб го правя вече за трети път .Винаги ми се получава,но днес забелязах че липсва нещо в рецептата тук и 24 китшън.И това е водата.По рецепта е дадено 50 грама които са не достатъчни.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...