Прясол

Дата: 08.12.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 голям толстолоб
3/4 буркан стерилизирани печени чушки
1/2 буркан стерилизирани домати
1 малка глава лук
1 глава чесън
50 мл олио за чесъна
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
ПрясолРибата се почиства, нарязва се на парчета и се осолява.
2
Прясол 2Малка глава лук се разрязва на две и с нея се намазва скарата. След това се слагат парчетата риба и се изпичат от двете страни.
3
Прясол 3Изпечените парчета риба се подреждат в тава, а върху тях се разпределят печените чушки.
4
Прясол 4Скилидките чесън се слагат в хаванче, поливат се с 50 мл олио, поръсват се със сол и се счукват.
5
Прясол 5Олиото се сгорещява в тиган и в него за 5-7 минути се пържат доматите, като малко преди да се свалят от котлона, се разреждат с малко вода. След това се добавя счуканият чесън и се разбърква добре.
6
Прясол 6Рибата се залива с приготвения доматен сос и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта