Прясол

Източник: Бон Апети
Дата: 08.12.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 голям толстолоб
3/4 буркан стерилизирани печени чушки
1/2 буркан стерилизирани домати
1 малка глава лук
1 глава чесън
50 мл олио за чесъна
олио за намазване


Начин на приготвяне:
1
Прясол
Рибата се почиства, нарязва се на парчета и се осолява.
2
Прясол 2
Малка глава лук се разрязва на две и с нея се намазва скарата. След това се слагат парчетата риба и се изпичат от двете страни.
3
Прясол 3
Изпечените парчета риба се подреждат в тава, а върху тях се разпределят печените чушки.
4
Прясол 4
Скилидките чесън се слагат в хаванче, поливат се с 50 мл олио, поръсват се със сол и се счукват.
5
Прясол 5
Олиото се сгорещява в тиган и в него за 5-7 минути се пържат доматите, като малко преди да се свалят от котлона, се разреждат с малко вода. След това се добавя счуканият чесън и се разбърква добре.
6
Прясол 6
Рибата се залива с приготвения доматен сос и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: