Солени мъфини с топено сирене, кашкавал и босилек
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2014 Страхотно се получи !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Получи се мека и пухкава както очаквах. Когато й се прибави масло и шарена сол докато е гореща става божествена.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.05.2014 Традиционна рецепта,аз винаги експериментирам при приготвянето на тестото и подреждането на питката в тавата.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...