Ябълков щрудел
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2016 Най хубавата питка
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2014 Ако между корите се сложи малко сирене става още по-вкусно! Страхотна рецепта, много я обичаме вкъщи!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2014 Това е най-вкусната питка,вчера я правих,но отгоре я поръсих,не само със сумам,сложих чубрица,шарена сол.Толкова е вкусна с масло и сирене,че забравихме за агнешкото.А и изпечена в двора на пещата просто е нещо ужасно вкусно.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2014 Благодаря Ванюша !!! Ще опитам.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2014 Ако ви се струва сложно има руски гастрономи,в почти всички се продава квас.Но вкусът на хляба с квас е много по истински.Когато си ходя на село винаги си правя хляб с квас в огнище,с шарена сол и сминдух.Охае на история
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...