Черен пшеничен хляб с ядки и семена
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2016 Да, г-жа Георгиева, водата трябва да е доста топла, като в случая градусите са ориентировъчни. Температурата на водата може да е и около 50 градуса, за да няма излишен риск от изгаряне.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2016 Аз опитах рецептата само с лимецово брашно и ми се получиха багетите. Благодаря Ви за рецептата!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2016 Топлата вода колко градуса трябва да бъде? 75 градуса по целзий е почти вряла.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2015 :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 Не ми се надигнаха и съответно станаха ужасно твърди.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...