Разядка

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Разядка
 
Необходими продукти:
300 г боб
100 г краве сирене
1 глава лук
1 суха чушка
зелената част на 1 стрък пресен лук
7-8 листа пресен джоджен (1 ч. л. сух джоджен)
2-3 скилидки чесън
8 с. л. олио
1 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Разядка
Лукът се нарязва наситно и се запържва в олиото до златисто.
2
Разядка  2
Добавят се нарязаните скилидки чесън, свареният боб и стритата суха чушка.
3
Разядка  3
Подправя се с джоджена, червения пипер и сол на вкус, намачква се с преса за пюре и се сваля от котлона.
4
Разядка  4
Прибавят се наситнените пера пресен лук и натрошеното сирене, разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


236 ДУШИ ОНЛАЙН
dora_nikolova се регистрира в сайта.
Boyana Kuyumdzhieva се регистрира в сайта.
polinafernandez се регистрира в сайта.
Natalia17 се регистрира в сайта.
nansieta коментира рецептата Бяла супа с топчета
Nevena коментира рецептата Малинова торта
Десислава Христова се регистрира в сайта.
imnlv се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: