Разядка

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Разядка
 
Необходими продукти:
300 г боб
100 г краве сирене
1 глава лук
1 суха чушка
зелената част на 1 стрък пресен лук
7-8 листа пресен джоджен (1 ч. л. сух джоджен)
2-3 скилидки чесън
8 с. л. олио
1 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Разядка
Лукът се нарязва наситно и се запържва в олиото до златисто.
2
Разядка  2
Добавят се нарязаните скилидки чесън, свареният боб и стритата суха чушка.
3
Разядка  3
Подправя се с джоджена, червения пипер и сол на вкус, намачква се с преса за пюре и се сваля от котлона.
4
Разядка  4
Прибавят се наситнените пера пресен лук и натрошеното сирене, разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: