Разядка със сирене, извара и бекон

Дата: 01.02.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
8 зелени чушки
300 г саламурено краве сирене
200 г пълномаслена извара
200 г пушен бекон
1/2 връзка див лук
1 скилидка чесън
1/4 ч. л. червен пипер
1/4 ч. л. кимион
4 стръка магданоз
2 с. л. зехтин
хубав хляб за сервиране
 

Начин на приготвяне:
1
Разядка със сирене, извара и беконЗагрейте фурната на 200 градуса с вентилатор.
Подредете чушките в тава, залейте ги с 1 с.л. зехтин, посолете ги и ги изпечете за около 40 минути.

2
Разядка със сирене, извара и бекон 2След това ги извадете, сложете ги в купа и покрийте с фолио за свежо съхранение. Оставете ги да се задушат.
3
Разядка със сирене, извара и бекон 3Обелете ги и ги почистете от семките. Нарежете ги на кубчета. Стрийте чесъна на паста с щипка сол.
4
Разядка със сирене, извара и бекон 4Наситнете дивия лук, накълцайте магданоза и настържете сиренето.
5
Разядка със сирене, извара и бекон 5Нарежете бекона на кубчета. Сложете го в студен тиган и включете котлона. Гответе докато част от мазнината на бекона се стопи, а той стене леко хрупкав, но не прекалено. Извадете го и оставете да се охлади.
6
Разядка със сирене, извара и бекон 6В купа разбъркайте чушките, лука и чесъна, магданоза, изварата, сиренето и бекона.
7
Разядка със сирене, извара и бекон 7Към мазнината от бекона налейте 1 с.л. зехтин и загрейте. Поръсете червения пипер и кимиона и ги запържете съвсем за кратко.
8
Разядка със сирене, извара и бекон 8Залейте разядката и сервирайте с хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


184 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта