Пълнозърнести палачинки с мляко и мед
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2018 Интересна рецепта но никак не ми се получи няма да кача снимка поради опастност на някой да му се пукне сърцето от смях
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2016 Реването стана прекрсно. Невероятен аромат и вкус. Заместих портокаловото сладко със сладко от смокини и пак стана много добре.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Страхотен десерт, а в комбинация със сметана и мента е превъзходно. Само не зная защо остана по-голямата част от сиропа и буквално плува в него. Много, много вкусен и ароматен!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...