Риба от Шварцвалд

Дата: 04.02.2005
Източник: Бон Апети
Риба от Шварцвалд
 
Необходими продукти:
2 скумрии
2 кисели краставички
1 морков
1 лимон
50 г краве масло
3-4 с. л. пелин (червено вино)
сладък и лют червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Риба от ШварцвалдВ коремната част на почистената риба се слагат нарязаните на колелца морков и краставички. Поръсват се с подправките, поливат се с пелин и се покриват с резенчета лимон.
2
Риба от Шварцвалд 2Скумриите се увиват в намазнено фолио и се пекат на скара по 10-15 минути от всяка страна.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта