Риба пангасиус с карамелизиран лук и балсамов оцет

Дата: 16.06.2010
Източник: Бон Апети
Риба пангасиус с карамелизиран лук и балсамов оцет
 
Необходими продукти:
300 г филе от пангасиус (или от друга бяла риба)
180 г червен лук
30 мл зехтин
15 г мед
40 г стафиди
100 мл балсамов оцет
сокът от 1 лимон
2 г сол
2 г бял пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът се реже на филийки и се задушава в зехтина, прибавят се медът, стафидите и балсамовият оцет. Задушава се, докато се карамелизира.
2
Рибата се пошира и се овкусява със солта, пипера и лимоновия сок.
3
Нарязва се на кубчета, които се разпределят върху канапе от карамелизирания лук. Декорира се с продукти по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта