Задушено свинско по китайски
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2022 да, определено готвенето е по-дълго от 45 мин., аз лично към 70 до слагането във фурната, но сестра ми го определи като гениално :))) наистина супер вкусно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2018 Много вкусно. Подготовката е дълга, отне ми доста повече от 45 минути, но пък резултатът си заслужаваше. Получих комплименти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2014 Получи се добре. Мисля ,че би се получило и с пиле.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...