Рибен пай

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Рибен пай
 
Необходими продукти:
3-4 филета пангасиус
1/2 л прясно мляко
5-6 картофа
1 морков
50 г краве масло
1-2 с. л. зехтин
кашкавал за настъргване
 

Начин на приготвяне:
1
Рибен пайФилетата пангасиус се поставят в тенджера, заливат се с прясното мляко и се поръсват с малко сол.
2
Рибен пай 2След като млякото кипне, рибните филета се изваждат и се поставят в намазана със зехтин тавичка.
3
Рибен пай 3Картофите и морковът се сваряват, след което се намачкват на пюре.
4
Рибен пай 4Налива се млякото, в което е била рибата, и се мачка до получаване на хомогенна смес. Добавя се кравето масло и се посолява на вкус.
5
Рибен пай 5Филетата се покриват равномерно с пюрето и се поръсва настърган кашкавал. Ястието се пече във фурна на 180 градуса до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


293 ДУШИ ОНЛАЙН
Дарко коментира рецептата Мъфини „Червено кадифе”
Никол Обретенова-Махфуди се регистрира в сайта.
Виктория се регистрира в сайта.
Nevena Jordanova Kotseva се регистрира в сайта.
Деси се регистрира в сайта.
Katya Laz коментира рецептата Пиле с гъби соте
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта