Рибена чорба "Кариби"

Гост: Мишо Шамара
Източник: Бон Апети
Дата: 12.07.2008
Рибена чорба
 
Необходими продукти:
1 калкан
4 жълтъка
1 ч. л. сух девесил
2 клонки целина
1 глава лук
2 моркова
2 шепи миди
10 рулца от раци
200 г скариди
3-4 с. л. кисело мляко


Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба
Калканът се нарязва на парчета, вари се 5 минути в тенджера, след което се изважда и след като изстине, се обезкостява.
2
Рибена чорба
Лукът, морковът и целината се нарязват надребно и се слагат в бульона от варенето на калкана.
3
Рибена чорба
Добавят се нарязаните наедро рулца от раци, почистените скариди и мидите.
4
Рибена чорба
Супата ври 30 минути и месото на калкана се връща в тенджерата.
5
Рибена чорба
Овкусява се с девесил и се разбърква.
6
Рибена чорба
Киселото мляко се смесва с жълтъците.
7
Рибена чорба
Добавят се последователно 1-2 черпака от супата, докато се изравнят температурите и получената застройка се излива в чорбата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: