Рибена чорба "Кариби"

Дата: 12.07.2008
Източник: Бон Апети
Рибена чорба
 
Необходими продукти:
1 калкан
4 жълтъка
1 ч. л. сух девесил
2 клонки целина
1 глава лук
2 моркова
2 шепи миди
10 рулца от раци
200 г скариди
3-4 с. л. кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба Калканът се нарязва на парчета, вари се 5 минути в тенджера, след което се изважда и след като изстине, се обезкостява.
2
Рибена чорба Лукът, морковът и целината се нарязват надребно и се слагат в бульона от варенето на калкана.
3
Рибена чорба Добавят се нарязаните наедро рулца от раци, почистените скариди и мидите.
4
Рибена чорба Супата ври 30 минути и месото на калкана се връща в тенджерата.
5
Рибена чорба Овкусява се с девесил и се разбърква.
6
Рибена чорба Киселото мляко се смесва с жълтъците.
7
Рибена чорба Добавят се последователно 1-2 черпака от супата, докато се изравнят температурите и получената застройка се излива в чорбата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
GalYol се регистрира в сайта.
Ники се регистрира в сайта.
Глория Делийска се регистрира в сайта.
Simona Tr коментира рецептата Пилешко с мед и джинджифил
Boris Borisov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта